A világ legexkluzívabb szállodája mostantól olyan szolgáltatást kínál, mellyel eddig még a világ egyetlen más hoteljében sem találkozhattunk.

A Burj Al Arabot előszeretettel hirdetik úgy, mint a világ egyetlen hétcsillagos luxusszállodáját. A vendégei számára többek közt Rolls–Royce-használatot is biztosító hotel legújabb szolgáltatása, hogy a becsekkoló összes ügyfelének felajánl egy Apple iPadet. De persze nem átlagost, hanem olyat, amelyből csak annyi készült, ahány szobája, illetve lakosztálya van a szállodának.

A Gold & Co. London ügyes kezű munkatársai által nemesített, limitált szériás iPadek teljes felületét 24 karátos aranybevonat díszíti, a hátlapot pedig egy egyedi Burj Al Arab-gravírozás is. A szállóvendégek a szokásos alapfunkciókon kívül úgynevezett virtuális concierge szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a tableten, melynek révén rendelhetnek maguknak például pezsgőt, vagy informálódhatnak a szálloda különleges adottságairól.

A 24 karátos, 64 GB-os és LTE-kompatibilis iPadeket a távozáskor sajnos vissza kell adni. Jól értesült források szerint azonban hamarosan meg is lehet majd vásárolni a tableteket, melyekért várhatóan mintegy 2,3 millió forintnyi összeget kérnek majd. A Burj Al Arab legolcsóbb kétágyas szobája egyébként mintegy 350 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ha pedig lakosztályt szeretnénk, akkor az árak felmehetnek egészen akár az éjszakánkénti 4,5 millió forintig is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez történik az asztronautákkal, amikor bekapcsolják az ISS hajtóműveit

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés