• Van ugye ez az Ashely Madison nevű oldal, ami teljesen nyíltan felvállalta, hogy az a céljuk, hogy a házaséletre ráunt férfiak és nők szénné csalhassák a házastársukat idegenekkel.

  • Minden szép és jó volt, egészen addig, amíg néhány napja megtörtént a legrosszabb: hackerek feltörték a szájtot és az összes felhasználó adatait kitették a netre.

  • A történet csak ezután vett igazán bizarr fordulatot, ugyanis kiderült, hogy az oldalra regisztrált több millió nőből jó, ha tizenkétezer volt hús-vér ember. Az összes többi kamuprofil volt, amit az oldal üzemeltetői hoztak létre, hogy a kanos férfiaknak legyen miből válogatni.

  • De az Ashley Madison még ezt is tudta fokozni minden idők legszemetebb alkalmazásával.

A nyilvánosságra hozott üzenetekből ugyanis kiderült, hogy az oldal fejlesztőcsapata 2013 környékén egy új alkalmazáson dolgozott, aminek a neve What's Your Wife Worth (vagyis "mennyit ér a feleséged") lett volna.

Az app pontosan annyit tudott, mint amennyit a név sugall, vagyis a felhasználók feltölthették volna az (egyébként nyilvánvalóan megunt) feleségeiket a rendszerbe, a többi felhasználó pedig pontozhatta volna őket, ami alapján a program meghatározta volna a nők értékét

dollárban.

Hogy az alkalmazásnak pontosan mi értelme lett volna, az sosem derült ki, ugyanis az Ashely Madison vezetői végül lefújták a projektet, a felhasználók pedig mostanában inkább amiatt aggódhatnak, hogy nekik mennyibe fog kerülni a feleségük, amikor megérkeznek a válóperes papírok.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon