Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már az Apple Pencil is elég erős versenyző volt, de gyanítjuk, hogy az Apple Cardnál minimalistább dizájnnal soha senki nem fog előállni.

Ez mondjuk nem annyira meglepő, hiszen az Apple Card pontosan az, aminek tűnik: egy hitelkártya, made by Apple. Miért jobb ez, mint az összes többi hitelkártya? - tehetnéd fel a kérdést, és az Apple-nek természetesen lenne rá válasza: mert alacsonyabbak a költségei, és a jutalmazási rendszere is jobb.

Az utóbbi annyiban biztosan igaz, hogy az Apple Carddal való vásárlások után nem különböző kedvezményeket vagy ajándékokat kapsz, hanem valódi pénzt, amit azonnal vissza is utalnak a kártyádra. Ez a fizikai kártyával történő vásárlások után a fizetett összeg 1%-a, viszont ha digitális formában használod a kártyát (azaz a telefonoddal), akkor 2% üti a markodat, ha pedig az Apple-től vásárolsz valamit, akkor az összeg 3%-át visszakapod.

Az Apple szerint emellett a kártyát nem terhelik se késedelmi kamatokkal, sem éves díjjal, sem pedig semmilyen más rejtett költségekkel. A cég külön figyelmet szentelt a biztonságra is, így állításuk szerint sem azt nem követik nyomon, hogy hol és mit vettél, sem pedig a kártyaadatokat nem tüntetik fel a kártyán (pl. CCV, kártyaszám, lejárati dátum), így azokat ellopni sem tudják.

Ha megjött hozzá a kedved, hogy egy Apple Card büszke tulajdonosa legyél, akkor viszont kicsit ki kell, hogy ábrándítsunk, ugyanis a kártya csak az Apple Wallettel működik az Apple Payt elfogadó helyeken, márpedig Magyarországon ezt a szolgáltatást még nem vezették be.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.