Az Asus új telefonja elég durva meglepetés

Bemutatták a Zenfone 6-ot, és picit leesett tőle az állunk.

Ott voltunk Valenciában a Zenfone 6 bemutatóján, és kaptunk egy kisebb-nagyobb sallert. Már nem szó szerint. Az Asus ugyanis nagyon erélyesen belép vele az elit ligába, durva hardverrel, notch-mentes kijelzővel, és egy nagyon rosszul hangzó, de valójában nagyon is működőképes kameramegoldással támadják meg a prémium ligát.

Lehetett hallani róla, hogy a Zenfone 6 kijelzője teljesen notch-mentes lesz, és valóban, nincs szelfikamera, csak egy gyönyörű kijelző, ami mögött egy Snapdragon 855 lapul, tehát az erővel nem lesz baj.

Az oké, hogy 5000mAh-es akksival, gyorstöltéssel és 48MP-es Sony IMX586 kamerával érkezik, de az Asus kitalálta, hogy legyen itt a legszebb a kameramegoldás, fogta tehát a hátlapi kamerát, és forgathatóvá tette. De hogy?!

Szelfimódba váltva a kamera megfordul, innen a név: Flip Camera, ami azért is nagy szám, mert a hátlapi kamera minden jóságával lehet fotózni és videózni, akár 4K-ban,nagyon impresszív kepstabilizációval. A kamera akármilyen szögbe állítható, ezzel új lehetőségek nyílnak a mobilfotózásban.

Hamarosan jövünk egy részletesebb teszttel, de jobb addig észben tartani, hogy ez a telefon valószínűleg elég nagy szám lesz, és nem is lesz drága, itthon a 6GB RAM-mal és 64GB-os háttértárral felszerelt alapmodell 189.900 Ft-ért lesz kapható, és rengeteg akció is jön hozzá már az elején.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon