Az amerikai űrügynökség idén ünnepli fennállásának hatvanadik évfordulóját, ebből az alkalomból pedig az Anicornnal összefogva adtak ki egy olyan futurisztikus órát, amit simán el tudnánk képzelni egy asztronauta csuklóján is.

Vagy mondjuk a sajátunkon, de ez csak egy szép álom lehet, ugyanis az Anicorn nem sok esélyt hagyott a NASA-rajongóknak arra, hogy megkaparintsák a különleges darabot: az órából mindössze hatvan darabot gyártottak, így nem is csoda, hogy a 650 dolláros órát szó szerint egy perc alatt elkapkodták.

Mivel nem vagyunk felkent óraszakértők, így nem tudjuk, hogy az óra megér-e 190 ezer forintot, az viszont biztos, hogy a relikvia-faktoron túlmenően is elég jó vétel. A kerámiaborítású óra (aminek a textilből készült szíján még a Kennedy Űrközpont pontos koordinátáit is feltüntették) természetesen hajszálpontos, gyönyörűen letisztult, és megfelelően "názás", így bármikor szemrebbenés nélkül állíthatod az érdeklődő hölgyeknek, hogy a harmadik sikeres missziód után ajándékozott meg vele az űrügynökség.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon