Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy remek megoldás azoknak, akik relatíve kis befektetés árán és kevés macerával szeretnének valódi száguldozós élményben részesülni.

Egy Forma–1-es autó karbonkormánya a beleépített mindenféle elektronikai kütyüvel több mint hatmillió forintba kerül – szerencsére ennél jelentősen olcsóbban is beszerezhetünk hasonlót otthonra.

A személyi számítógépes szimulátorokhoz szánt SteelSeries Simraceway SRW–S1 Steering Wheel üzembe helyezése gyerekjáték egyszerűségű: csak egy szabad USB-portot kell találnunk, és már kezdődhet is a versenyzés. A helyfoglalással sem lesznek problémák, ugyanis a kontrollerhez nincs külön gázpedál vagy váltószett, minden kezelőszerv magán a kormányon kapott helyet.

Gyorsítani és fékezni a hátoldalon lévő analóg pedálokkal lehet, és ugyanoda kerültek a váltógombok is. Az előlap felső szekcióján vannak a fordulatszám függvényében felvillanó és a váltásra figyelmeztető kis LED-ek, lejjebb tizenöt programozható gombot helyeztek el a fejlesztők. A külön első és hátsó fékerőszabályzóval rendelkező, kényelmes fogást biztosító kormányhoz állvány nem jár, vagyis vezetés közben a kezünkkel a levegőben kell tartanunk, hasonlóan a Microsoft-féle Xbox 360-as Wireless Speed Wheelhez.

A számítógépes szimulátorok széles körével kompatibilis SteelSeries Simraceway SRW–S1 Steering Wheel ára 119 euró (37 ezer forint).

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.