Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az okoskabát első hallásra hatalmas bullshitnek tűnik, hiszen az elmúlt években szinte már a vécégyártók is azzal próbálják eladni a terméküket, hogy fut rajta a Facebook, meg csipog, ha üzeneted jött, de a Google által fejlesztett farmerdzseki tényleg egészen jó ötletnek tűnik.

A Google tanult a Google Glass-buktából (mármint hogy baromi hülyén nézett ki), így a dzsekit a Levi's-szel közösen fejlesztették. Ennek köszönhetően a ruhadarab pont úgy néz ki, mint egy hagyományos farmerdzseki, egy lényeges különbséggel: az egyik ujja érintésérzékeny, így a telefonunkon tetszés szerint programozhatjuk.

A Facebook pont nem fut rajta, de például megcsinálhatjuk vele, hogy érintésre elindítsa a zenét, felfelé húzva az ujjunkat meg bemondja a pontos időt, és emellett még számtalan más alkalmazással (köztük az összes Google-szolgáltatással) képes együttműködni.

Sajna az, hogy nem hagyományos farmerdzsekiről van szó, az árában is meglátszik, ugyanis a Commuter Trucker jacket 350 dollár, vagyis jó százezer forint. Bár nem hisszük, hogy valaha is az iPhone-nal fogják egy lapon emlegetni, de azért kétségkívül hasznos találmány, ami jelentősen megkönnyítheti a viselője mindennapjait.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.