Ez a meleg orosz férfi ki akarta próbálni az új iPadjét, de olyasmivel szembesült, amire álmában sem gondolt volna

Az Apple személyi asszisztensének orosz verziója nem túl kedves, ha valaki arról érdeklődik tőle, hogy normális-e a melegházasság vagy hogy merre vannak a közelben melegbárok.

A zavarba ejtő fícsört először Alex, egy Londonban élő orosz vette észre, aki egészen meglepő felfedezést tett az Apple személyi asszisztensének orosz verziójával kapcsolatban:

Siri nem kicsit homofób.

Arra a kérdésre például, hogy a melegházasság normális-e, a személyi asszisztens azt felelte, hogy "úgy gondolom, ezt az érzést negatívként kell értékelni". De nem hozott jobb eredményt azt sem, amikor Alex a közeli melegbárokról érdeklődött, amire Siri kifejtette, hogy ha képes lenne rá, akkor most elvörösödne.

Tehát akkor az Apple Vlagyimir Putyin kottájából játszik? Elképzelhető, bár a hivatalos közlemény szerint csak egy hibáról volt szó, amit azóta javítottak. Ismerve az orosz politikai elit melegekhez való hozzáállását, az Apple érvelése elég vérszegénynek tűnik, az viszont biztos, hogy azóta tényleg bütyköltek a programon, mert az orosz Siri a The Verge-nek már pedáns szorgalommal sorolta fel az összes közelben található melegbárt.

(Forrás: Gizmodo)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon