A View 20 már itt toporog az ajtóban, és több érdekes újdonságot is hoz magával.

Az egyik ilyen a brutális, 48 megapixeles hátlapi kamera, ami a Huawei P20 Pro és Mate 20 Pro 40 megapixeles kamerájához hasonlóan képes lesz az úgynevezett pixelösszevonásra, ami négy pixelből készít egyet, így a mesterséges intelligenciával felturbózva minden bizonnyal rendkívül jó minőségű éjszakai fotókra számíthatunk. Márpedig mesterséges intelligencia lesz dögivel, hiszen bár a View 20 a hírek szerint alig öt-hatszáz dollárba fog kerülni, a telefon a Huawei legújabb, két NPU-val ellátott Kirin 980 procijával fog érkezni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Engadget 中文版 (@engadgetchinese) által megosztott bejegyzés,

A telefon amúgy nem csak hátul kap érdekes kameramegoldást, hanem elöl is, ahol a Samsung A8-hoz és a Huawei Nova 4-hez hasonlóan egy kameralyukat találunk, aminek az az előnye, hogy a kijelző úgy lehet keret nélküli, hogy közben a notch-ra sincs szükség. Ez elég komoly váltás a Honortól, hiszen az ősszel bemutatott Magic 2-nél még a kicsúsztatható kamera mellett tették le a voksot, de hogy melyik megoldás válik be jobban, azt majd az idő eldönti.

A Honor View 20-ról ezen kívül egyelőre nem sokat lehet tudni, így azt sem, hogy a 48 megapixeles kamera mellett lesznek-e további kamerák is a hátoldalán, de a december 26-i bemutatón mindenre fény derül.

És ezt olvastad már?
A japán űrhivatal elismerte, hogy kísérletet hamisított a Nemzetközi Űrállomáson
.