Így néz ki a Huawei háromszemű telefonja

Kijött az első hivatalos kép a Huawei új telefonjáról, a március végén bemutatkozó P20-ról. A dizájn ismerős, de a részletek izgalmasak.

Persze, hogy ismerős a dizájn, hiszen a Huawei járt utat követett, és gyakorlatilag egy az egyben lemásolták az Essential Phone-t: felül egy betüremkedés a kamerának, és csak egészen vékony, a Mate 10-nél is jelentéktelenebb keretek alul és felül is (felül a sima P20, alatta a Lite, legalul pedig a Pro látható).

Az igazi érdekesség a P20 Prón (vagy Pluson) látható, ami a duál kamera alá kapott egy harmadik szemet is, a hírek szerint pedig ennek a harmadik kamerának speciális funkciója lesz, ugyanis a mesterséges intelligenciával összefüggő gépi látáshoz lesz köze.

A hivatalos képről az is kiderül, hogy a korábbi lesifotón a telefon hátulján olvasható "Shirley" valóban kódnév lehetett, ugyanis a hivatalos képen ugyanott már "Huawei" felirat virít. És ha már a hátlapnál tartunk: érdekes döntés a Huawei részéről, hogy míg a P20 Lite-on az ujjlenyomat-olvasó a telefon hátuljára került (ahogy a Mate 10 Prónál), a sima P20 és a P20 Pro verziókban az előlapi Home-gombba integrálták, aminek ezek szerint még mindig nem áldozott le teljesen a napja.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon