Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na jó, a repülő motorjukon, hiszen jelenleg még a dubaji rendőrségnek is csak egy van a Hoverbike S3-ból, de ez így is pontosan eggyel több, mint amennyivel a világ többi rendőrsége összesen rendelkezik.

A dubaji rendőrség elképzelése szerint a repülő motorral ellátott osztag lehetne az első, akik odaérnek a nehezen megközelíthető helyszínekre, de az akár 100 km/h-val száguldó Hoverbike akár arra is alkalmas lehet, hogy leváltsa a biciklis vagy a lovas rendőröket.

Mivel egy darab 150 ezer dollárba, vagyis közel 42 millió forintba kerül, ez természetesen nem mindenkinek járható út, de egy olyan országban, ahol a rendőrök Bugattival és Ferrarival üldözik a bűnt, ez nem lehet probléma.

Pénzt nem tartunk párnahuzatban, akkor adatokat miért tárolnánk ott?

A világ hörcsögpóló-piaca pang. Egy szomorú későtéli napon akár azt is mondhatnánk, hogy szinte nem is létezik. Kutyák, macskák hordanak díszesebbnél rondább göncöket, de valahogy a hörcsögökről eddig mindenki megfeledkezett. De ami nekünk szívfájdalom, az egy lelkes vállalkozónak lehetőség: ezt az űrt egyszer valaki észre fogja venni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.