Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az iPhone SE 2 nagyjából olyan a rajongók körében, mint a Half-Life 3: mindenki úgy várja, mint a messiást, valamiért azonban mégsem jön el. Azt mindenesetre már tudjuk, hogy nézne ki.

Valaki ugyanis csinált egy megdöbbentően élethű prototípust, ami a legújabb dizájnfilozófia jegyében kamerafület kapott, emellett viszont megtartotta a klasszik iPhone két legfontosabb ismertetőjegyét: a kis méretet és a látványos, szögletes fémkeretet.

Nem tudjuk, mennyi esély van rá, hogy az iPhone SE 2 tényleg létezik, és valakinek sikerült levideóznia, szerintünk mindenesetre nem sok, mert az első iPhone SE-ről a bemutatása előtt hónapokkal tudni lehetett, hogy jön, az iPhone SE 2-ről viszont néhány szállingózó pletykán kívül semmilyen valódi infó nem látott napvilágot.

Emiatt persze specifikációról sem tudunk beszámolni, bár teoretikusan, ha az Apple követné a saját példáját, akkor a kisebbik iPhone-nak pont olyannak kellene lennie, mint az iPhone 8-nak, kisebb és kicsit alacsonyabb felbontású kijelzővel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.