A száz colos képátlójú tévét kissé nehéz lenne magaddal hurcolnod mindenhova, de ez nem jelenti azt, hogy az erdő közepén sátrazva le kell mondanod a tökéletes házimozi-élményről: a Nebula Capsule II projektor ugyanis akár egy nagyobb zsebben is elfér.

Na jó, a tökéletes házimozi-élményről azért valamennyire le kell mondanod, mert bár a Nebula Capsule valóban pontosan százcolos képet vetít a falra, csupán HD felbontásra és kétszáz lumenes fényerőre képes. Ahhoz képest viszont, hogy a projektor tényleg egy kulacs méreteivel vetekszik, még ez is kész varázslat, pláne, hogy a rendkívül kicsi házba még egy nyolcwattos hangszóró is befért.

A projektoron Android 9 TV oprendszer fut, vagyis a filmezés mellett bármilyen alkalmazást letölthetsz rá, emellett wifivel, Bluetooth-szal és Chromecasttel is kompatibilis. Sajna a tízezer mAh-os akksi üzemideje csak három órára elegendő, ami azt jelenti, hogy a Gyűrűk Ura: A király visszatér végső csatajelenete előtt tarthattok egy kis szünetet, mire feltöltöd az akksit, de a legtöbb filmet azért kényelmesen végig lehet rajta nézni, mielőtt lemerülne.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon