Íme a szupermodern kanál, ami milliók életét változtathatja meg örökre

Szeretjük a kanalat, de mi tagadás: eléggé eljárt felette az idő. A dizájn évezredek óta változatlan, nem érintésérzékeny, még csak egy ócska Bluetooth sincs benne... és szerencsére nincs is rá szükség. Annál nagyobb szükség volt viszont a Lift Labs találmányára, akik megalkották a kanalat, ami soha nem lötyög ki.

A Liftware Level nevű okoskanál már néhány éve a piacon van, nekünk viszont eddig valahogy elkerülte a figyelmünket (köszi, Futurism!), ami miatt valószínűleg megérdemelnénk, hogy egy éven keresztül csak spenótot kelljen ennünk, mert a Lift Labs evőeszköze minden figyelmet megérdemel.

A különleges kanál szárában elektronikus mozgásstabilizálók vannak, a beépített szenzorok segítségével pedig pillanatok alatt képes alkalmazkodni a felhasználó mozdulataihoz, vagyis egészen váratlan és heves mozdulatokkal sem lehet térdre kényszeríteni: a kanál mindig olyan stabil marad, mintha egy agysebész tartaná.

A nyilvánvaló kényelmi funkción túl a Liftware Level rengeteg embernek jelenthet minőségi javulást az életében, hiszen a világon milliók élnek olyan betegséggel, aminek következtében olyan egyszerű dolgok is kihívást okoznak számukra, mint az evés: cerebrális parézis, gerincsérülés, Huntington-kór, Parkinson-betegség és még számos más dolog okozhat olyan problémákat a mozgáskoordinációban, ami megnehezíti a táplálkozást.

A Liftware Level ára amúgy 200 dollárnál kezdődik, ami jó ötvenezer forint, a villás végű kiegészítőt pedig 35 dollárért lehet hozzá megvásárolni. Sajna a gyártó honlapjáról Magyarországra egyelőre nem lehet rendelni (ha mégis tennél egy próbát, itt tudsz érdeklődni), és nem is találtunk olyan hazai boltot, ami forgalmazná, így aki szeretné beszerezni, nincs más lehetősége, mint hogy megkéri egy külföldön élő ismerősét (vagy egy idegent, elvégre az internet korában élünk), hogy vegye meg és postázza el neki az okoskanalat.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon