Ismerd meg a világ első intelligens lemezjátszóját

A LOVE képes hagyományos módon lejátszani a régi hanglemezeidet – azok méretétől vagy alakjától függetlenül – úgy, hogy közben bluetoothon vagy wifin keresztül vezérelheted egy applikáció segítségével.

Így megőrzi és visszaadja a régi hanglemezek különös intimitását és hangulatvilágát, miközben ötvözi korunk csúcstechnológiájával. Ideális párosítás, nemde?

Ilyen egyszerűen működik:

De nem csak a számok elindítását és megállítását tudjuk kezelni az applikáción keresztül: az ugrás és az ismétlés funkciók is elérhetőek, ahogyan a sebesség és a hangerő kiválasztása is. Emellett az eszközt rá lehet kapcsolni fülhallgatóra, hangszóróra vagy multi-room audiorendszerre is.

Mindössze egy okostelefon szükséges az irányításához:

A kickstarteres projektet erősen túltámogatták – a célként kitűzött 50 ezer dollár helyett 680 ezret sikerült eddig összegyűjteni –, így amennyiben megrendelnéd 329 dollárért (95 ezer forintért), úgy októberre meg is érkezik. Dióhéjban ennyit róla, de amennyiben még több infóra vágysz, látogass el a projekt hivatalos weboldalára, vagy szánj rá 3 percet a részletes ismertetőre:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon