A szex még sosem volt ennyire látványos – Jön a 4K-s pornó
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az idei CES elektronikai kiállítás rogyásig volt a legújabb ultra HD felbontású tévékkel, amelyekkel az egyetlen apró probléma, hogy jelenleg még kevesebb rájuk az elérhető tartalom, mint pornófilmben a valódi orgazmus. Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy a Naughty America nevű pornószájt éppen a CES-en jelentette be, hogy hamarosan 4K felbontású filmeket is forgalmazni fognak.

Abba most inkább ne menünk bele, ki az, aki 2013-ban képes pénzt kiadni pornóért, maradjunk annyiban, hogy aki 4K felbontású tévét vesz, annak a 35 dolláros havidíj kipengetése sem fog problémát okozni. A Naughty America egyébként főleg úgynevezett MILF-filmek forgalmazásával foglalkozik, de a hozzájuk tartozó 37 szájton a copfos diáklányoktól az édeshármasig szinte bármilyen tartalom megtalálható. Az oldal igazgatója szerint a legalább 3840x2160-as felbontást lehetővé tevő 4K technológiának hála az ügyfelek olyan közel fognak kerülni a valósághoz, amennyire csak lehetséges, mindezért cserébe pedig csupán plusz tíz dollárt kell fizetniük havonta (ő még valószínűleg nem hallott az Oculus Riftről).

Ha nem jönnek be a harmincon felüli MILF-ek, akkor sincs minden veszve, ugyanis a Huccio nevű szájt is nemrég jelentette be, hogy hamarosan 4K-s tartalmak is elérhetőek lesznek az oldalukon. Ők annyival járnak előrébb, hogy három demóvideó már ingyenesen letölthető a honlapról, amelyeket mi 4K-ban egyelőre nem tudtunk megnézni, de szerintünk a hagyományos felbontásban is elég meggyőzőek (a nyitókép eredetije is az egyik filmből van).

Egy megfelelő láthatatlan monitort azért nem árt beszerezni, mielőtt beleásod magad a munkásságukba.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.