Egy különös kínai arc tűnt fel az egyik agyonklikkelt videóban az elmúlt napokban. A felvétel elején az látható, amint büszkén lépked lefelé egy lépcsőn, miközben kezében valami kendőszerűséget szorongat.

A csupazöld táj, valamint a lágy dallamok teljesen megigézik az embert. Másképpen szólva: felkészítik őt az immanencia teljes átélésére, vagy inkább meghaladására. A szendén vigyorgó bácsi leér a lépcső aljára, kiterítené a köpenyt, és amikor már szinte halljuk a szájából azt, hogy „kici ócó”, elejti azt. Nem vitás, a tárgy valami természetfeletti erővel bírhat, ekkor felemeli a földről, majd megmutatja nekünk:

A kínai Indiana Jones – akit közeli ismerősei úgy nevezhetnek, hogy Jindanau Csonsze – minden bizonnyal megtalálhatta az Örök Lepelt; vagy valamilyen őrült tudós lehet, talán ő az ottani Emmett Brown vagy Rick Sanchez, aki vasárnaponként a sztúpa ajtaja helyett párhuzamos univerzumokat nyitogat ki. Utóbbi felvetés mellett szólhat az, hogy a 4. másodpercnél – ha jobban megfigyelted – egyszerre csak feltűnt a semmiből.

Mindenesetre a tag olyan erősre vette a figurát, hogy teljesen megbabonázta a kínai népet. A videót több mint 20 millióan nézték meg az elmúlt héten, többek között állami hírügynökségek is továbbosztották a tartalmat, ja, a közbiztonsági minisztérium bűnügyi részlegét is elvarázsolta a dolog – ki spirituális, ki hadászati szemmel nézte a dolgot.

Egyébként az elmúlt években valóban történtek áttörések a láthatatlanná tévő technológia terén, ugyanakkor nekünk van egy olyan erős gyanúnk, hogy a felvétel kamu, de azért fene tudja. Egy olyan világban, ahol Kim Dzsongun irányítja az időjárást, bármi megtörténhet, nem?

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.