Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Három hónap van a következő iPhone bemutatásáig, tehát éppen itt volt az ideje, hogy kiszivárogjanak róla az első képek. Ez a 9to5Mac jóvoltából már meg is történt, és bár ez alapján azt még nem tudjuk pontosan, hogy milyen lesz az iPhone 6s, de azt már igen, hogy milyen nem.

A 9to5Mac által közölt képen minden bizonnyal a kisebb, 4,7 colos képátlójú iPhone burkolata látható, és bár első ránézésre nem tűnik annyira izgalmasnak, azért sok mindent megtudhatunk belőle. Kiderült például, hogy a pletykákkal ellentétben az iPhone 6s...

  • ... nem lesz vékonyabb, mint az elődje, sőt, pont ugyanakkora lesz.
  • ... nem lesz benne dupla lencsés kamera sem.
  • ... valamint a hangszórók és a Lightning-csatlakozó is ugyanott lesz, mint az előző modellben.

Na de akkor mi változik egyáltalán? Ebben a kérdésben a kiszivárgott fotó nem sok kapaszkodót ad, de azért van néhány pletyka, ami elég makacsul tartja magát ahhoz, hogy lassan elkezdhessük készpénznek venni.

  • Az egyik ilyen, hogy az új iPhone az Apple Watch-hoz hasonlóan nyomásérzékelős kijelzőt kap, ami lényegesen kiszélesíti az irányítási lehetőségeket.
  • Szintén nagyon valószínű, hogy az iPhone 6s-ben található LTE-modul dupla olyan sebességre lesz képes, mint a korábbi verzió, amivel az akksi üzemideje is jelentősen javulni fog.
  • És emellett persze azt sem zárhatjuk ki teljesen, hogy a telefon nagyobb felbontású kijelzőt, gyorsabb procit, esetleg több RAM-ot kap, bár mivel gyakorlatilag csak egy ráncfelvarrásról van szó, ezért ezekre most kevesebb az esély.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.