Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az IT Services Hungary a kollégákkal együtt dolgozik az összképen.

A dinnyés tárgyakban, a világjárásban és az IT projektekben közös egy sokszínű egyéniség, akinél a sokféle terület remekül kiegészíti egymást. Lukácsy Anna az ITSH kampányában ötletes rajzon és rövidfilmben mutatja be, hogy ez miként lehetséges.

Miért jelentkeztél a kampányra?

Úgy éreztem, szívesen adnám az arcom ehhez a kampányhoz. Szeretem a céget, és szerintem olyan embereket kerestek, akik ezt szívből tudják képviselni.

Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

A kampányban valóban együtt dolgoztunk az összképen. A grafikus remek munkát végzett: a rajz tökéletesen tükrözi a munkahelyi és a magánéletemet. A forgatás könnyen ment, a rajz segítségével gördülékenyen tudtam mesélni.

Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

Team leaderként több csapatot vezetek, ők is rákerültek az ábrára. Szeretem a pörgős tempót: sokat utazom, mert fontosnak tartom, hogy személyesen is kommunikáljak a kollégákkal Budapesten, Debrecenben és Pécsen.

Az ITSH rendkívül támogató vállalat. Akiben megvan az ambíció, minden segítséget megkap a fejlődéshez: képzések, cégen belüli mozgás, sportkártya.

Számomra fontos a stabilitás és a rugalmasság. Az ITSH nemzetközi hátterű, stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. A vezetőmmel pedig minden kérdést meg tudunk beszélni.

Korábban nem tudtam elképzelni, hogy két évnél hosszabb ideig dolgozzak egy helyen. A rajz alapján egyértelmű, hogy nem áll szándékomban váltani.

És végül, hogyan fér össze a világjárás, a dinnyés tárgyak gyűjtése és az IT-projektek menedzselése?

Ehhez mindenekelőtt egy olyan figyelmes és rugalmas munkahely szükséges, mint az ITSH. Az utazást a munkámban és a szabadidőmben is élvezem, ráadásul a filmekre, a kávéimádatra és a dinnyés tárgyakra is marad idő.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az IT Services Hungary Ltd.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.