Egy belvárosi képgaléria viszonylag szokatlan helyszín egy tévébemutatónak, de az LG Signature OLED W7 esetében tökéletes a helyszínválasztás, hiszen a koreai gyártó legújabb tévéje teljesen észrevétlenül olvadt be a kiállított fényképek és festmények közé.

Ennek oka, hogy az LG által "picture-on wall" (vagyis kép-a-falon) tévéként aposztrofált készülék tényleg annyira vékony, mint egy képkeret, vagyis vékonyabb, mint egy mai okostelefon.

És drágább, mint egy alapfelszereltségű Opel Corsa vagy Renault Clio: a 3,85 mm-es vastagságú tévé 3,2 millió forintba kerül, és ez a kisebbik, 65 colos (vagyis 165 centiméteres) képátlójú változat, aminél van egy nagyobb is. A hihetetlen vékonyságot egyébként úgy sikerült elérni, hogy az LG mindent "kiszervezett" a tévéből, amit csak lehet, vagyis a 4.2-es Dolby Atmos hangrendszer és az elektronika egy része egy külön dobozban kapott helyet, amit a tévé alatt lehet elhelyezni.

Ahogy a CES-en tartott januári világpremieren már írtuk, a W7 technikailag nem különbözik az LG többi 4K-s OLED tévéjétől, vagyis 3840x2160 pixeles felbontást tud, van benne Dolby Vision HDR-funckió és WebOS 3.5-ös operációs rendszer is. Emellett természetesen a W7-hez is kapunk egy Magic Remote kontrollert is (a hagyományos mellett), amivel mozgásérzékeléssel vagy hanggal is irányíthatjuk a tévét.

És ezt olvastad már?
A ChatGPT-t már havi 100 millióan használják
További cikkeink a témában