Megérkezett a legbutább telefon folytatása

A bankkártya méretű Light Phone 2 még mindig nagyon buta, és szebb, mint valaha.

Biztosan mindenki emlékszik még az eredeti Light Phone-ra, ami abból csinált hatalmas üzletet, ami más gyártóknak a teljes csődöt jelentené, vagyis hogy egy leírhatatlanul primkó telefont gyártottak, amivel tényleg csak telefonálni lehetett. Ezt megspékelték egy olyan dizájnnal, aminél szebbet álmodni sem lehetne (műanyag téglalap), majd annak rendje és módja szerint letarolták vele az internetet.

De hiába bizonyult teljes sikernek, hogy a Light Phone annyira buta volt, hogy soron kívül válogatták volna be a Való Világba, azért a butaságnak is megvannak a maga árnyoldalai. Mert hogyan fejlesztesz tovább egy olyan telefont, ami azzal tűnik ki a tömegből, hogy nem tud semmit?

Nos, a Light Phone készítői némi fejtörés után megadták magukat az idők szavának, így

Nézd meg ezt. Botrány!

És itt még nincs vége a szentségtörésnek, mert a Light Phone 2-ben állítólag lesz térkép szolgáltatás és Ubert is rendelhetsz vele.

Így már nehéz lesz teljesen kiszakadnod a nyomorúságos világból, de vigasztaljon az a tény, hogy a készítők emellett tovább csiszolták az amúgy is tökéletes dizájnt, ugyanis az új Light Phone-ban már nem gombok vannak, hanem egy e-ink kijelző, vagyis tényleg egy tökéletes fehér vagy fekete műanyag lapot kapunk, ami azért elég menő.

Az ára mondjuk nem annyira (400 dollár lesz), de az Indiegogóról egyelőre 225 dollárért rendelhető, amennyiért tisztességes telefont manapság legfeljebb csak Kínában kapsz.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon