A Huawei Mate 20-ról már eddig is lehetett ezt-azt hallani, például sejthető, hogy a procija brutális lesz, és elég valószínűnek tűnik, hogy a Mate RS-hez hasonlóan kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is kap. Ha tippelnünk kellett volna, hogy miben nem fog sokat fejlődni, akkor a kamerát mondtuk volna, hiszen a P20 Prónál nagyobbat dobni szinte lehetetlennek tűnik. A Huawei viszont másképp gondolta.

Az XDA-Developers által megszellőztetett infók alapján a telefon ugyanis bokeh-effektes videókat is képes lesz rögzíteni, emellett lesz egy AI Cinema nevű új funkció is, ami különböző (igencsak látványos) szűrőkkel turbózza fel a videókat. A telefon emellett a mesterséges intelligencia segítségével arra is képes lesz, hogy felismerje a megfelelő távolságot, így nem nekünk kell beállítani a zoomot, bár hogy ez a gyakorlatban hogy fog működni, azt elképzelni sem tudjuk.

A Mate 20-ról már korábban kiszivárogtak érdekességek, mégpedig hogy a vezeték nélküli fülhallgató tokja egyben pótakksiként is funkcionálhat, vagyis a telefont a füles dobozára rakva tölthetjük. Ha ez bejön, az egy kisebb fricska lesz az Apple-nek, hiszen hasonló pletykákat az Apple AirPods-ról is hallottunk, de abból végül annyira nem lett semmi, hogy az Apple egyelőre nem is mutatott be új fülhallgatót.

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a laptopot, ami megmenti a nyaradat, és azt is megmondjuk, miért