Szerencsére a TheBackyardScientist félkegyelmű tudósai megcsinálták, hogy neked már ne kelljen kipróbálnod, mi történik.

Sót olvasztani egyébként nem olyan könnyű, hiszen a legtöbb fajtának viszonylag magasan (hat-nyolcszáz Celsius fok) van az olvadáspontja, tehát nem úgy megy, hogy otthon bevágod a sütőbe. Ha valahogy mégis sikerül megolvasztani, akkor semmiképpen se engedd, hogy hideg vízzel haverkodjon, mert a kettő nagyjából annyira jön ki egymással, mint Batman Jokerrel.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában