Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha kétségeid lettek volna afelől, melyik jelenleg a legnépszerűbb okosóra, akkor ezt kapd ki: a Pebble Time-nak, a nagysikerű Pebble Smartwatch utódjának mindössze néhány óra kellett, hogy közösségi finanszírozásból összeszedjen egymillió dollárt, amivel minden idők legsikeresebb Kickstarter-projektje lett.

Pedig a Pebble nem vitte túlzásba az innovációt, a Time-on éppen csak annyit változtattak, amennyit muszáj volt, így az óra kicsit vékonyabb lett, kapott egy mikrofont, és ami talán a legszembetűnőbb: színes kijelzőt. Meg egy csatlakozót, amivel elvileg bármilyen más kiegészítőt csatlakoztathatunk hozzá.

Az órához egy új, praktikusabb operációs rendszert is fejlesztettek, így az eddig a menüből elérhető értesítések, emlékeztetők, lépésszámláló és időjárás-előrejelzés mostantól közvetlenül a nyitóképernyőn foglal majd helyet.

Ezzel együtt a Time még mindig ugyanaz a borzasztóan egyszerű és látványtalan szerkezet, amilyennek a felhasználók megismerték és megszerették, nincs benne se pulzusmérő, se SIM-kártya foglalat, a kijelző is maradt E Ink, csak immár színesben.

 

A népeknek pedig a jelek szerint éppen erre van szüksége, hiszen a Pebble Time egy nap alatt nagyjából hétmillió dollárt, vagyis majdnem kétmilliárd forintot crowfundingolt össze a Kickstarteren. Ha májusra kéne egy új okosóra, ami androidos telefonokkal és iPhone-nal is működik, akkor 180 dollárért most azonnal meg is rendelheted.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.