Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Katerina Kamprani egy egész brandet épített az "Uncomfortable" cuccokra, amiknek a jellegzetessége, hogy nem teljesen használhatatlanok, csak éppen nagyon-nagyon nem praktikusak. De éppen ezért viccesek.

Egycentis vonalzó, kétfejű pohár, láncos villa... Katerina kreativitása egyszerűen nem ismer határokat, ha arról van szó, hogyan lehet valamit egy egészen pici változtatással nagyon kellemetlenné tenni. A márkanév (ami magyarul kényelmetlent jelent) is telitalálat, hiszen amikor elképzeled, hogy életed végéig ezeket a dolgokat kéne használnod, pont olyan érzés hasít beléd, mintha mostantól csak vizes zokniban lehetnél vagy mondjuk csak fél lábon állhatnál. És persze hálát adsz a bögre meg az esernyő feltalálójának, hogy kevésbé volt sötét humoruk, mint Katerinának.

Az athéni dizájner amúgy nem csak megtervezi, de le is gyártja ezeket a tárgyakat, sajnálatos (vagy inkább örömteli) módon viszont nem akar belőle pénzt csinálni, így egyelőre nem vehetsz az ellenségeidnek túl széles szájú kancsót.

(Fotó: Katerina Kamprani)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.