Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Grant Thompson csapata ezúttal úgy döntött, hogy összedob egy otthoni minitornádót, amelyet USB-csatlakozón tudunk ki- és bekapcsolni. Menő.

És hogy mi szükséges hozzá? Többek között hőálló üvegcső, 91 százalékos alkohol, néhány orvosi spatula, egy ventillátor, ragasztó, és egy kis vegyészi, illetve mérnöki véna.

A végeredmény egy igazán spéci kézműves lámpa lesz, amely nagyon jó dekorelem lehetne egy felszerelt gémerbarlanngba, de akár a saját íróasztalunkon is elnézegetnénk. De az elkészítését azért nem igazán ajánljuk otthon:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.