Szalonna illatosító, forró kávé és iPad! – Öt cucc a kocsiba
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokunknak a kocsi a második otthonunk, így nem mindegy milyen eszközökkel könnyítjük meg az ott tartózkodást. De ha csak munkába járáshoz használjuk a négykerekűt, akkor is jól jöhetnek ezek a cuccok.

1. 12 voltos kávébögre

Vagy teabögre, a lényegen nem változtat. Ez az igazán formás, kissé talán (a neve is erre utal) Hot Rod beütésű bögre melegen tartja a nedűt, ami reggel felébreszt, lévén a szivargyújtót használja áramforrásként az értékes ital megfelelő hőmérsékleten tartásához. Hogy biztosan ne fuss lukra egy retro beütésű mérő mutatja a folyadék hőmérsékletét, így véletlenül sem fogod leforrázni magad egy piros lámpánál.

2. Felfújható tetőcsomagtartó

A tetőcsomagtartó a legtöbb esetben nem szériatartozék, ráadásul sokszor igencsak ront a jármű összképén, de vitathatatlanul hasznos találmány, főleg nagyobb túrák, nyaralások alkalmával. A bérlés megoldható, de kissé körülményes és nem is annyira olcsó mulatság. A felfújható tetőcsomagtartó mindig a kocsiban lehet és segítségével megóvhatjuk drága verdánk fedelének fényezését, így akár csak egy IKEA látogatáskor is jó szolgálatot tehet.

3. A telefonhifi

A mai okostelefonok gyakorlatilag kinyírták az MP3 lejátszókat, a GPS navigációkat, így kézenfekvő volt, hogy az autókba is beköltözzenek. A Dash nem más, mint egy autós fejegység, aminek nincsenek kezelőszervei és kijelzője, hiszen abban a pillanatban, hogy bepattintottuk iPhone-unkat, vagy iPodunkat a készülék előlapjába, már meg is oldódtak a vezérlés és a kijelző problémái. A 4x50 Wattos teljesítmény bőven elegendő, ráadásul nem is bóvli kínai belsővel érkezik a Dash. A cég elmondása szerint a közeljövőben más népszerű okostelefonokhoz is készül majd előlap, így ha új iPhone érkezik, vagy más rendszerre vált a tulajdonos, nem kell a hifit kicserélnie, csak az előlapot.

4. iPad pohártartó

Semmiképp nem vagyunk hívei a vezetés közbeni Angry Birds-özésnek, de be kell látnunk, hogy sokan képtelenek, akár csak egy percre is magukra hagyni almás táblagépüket. Ha ésszel használják, a pohártartóba illeszthető iPad tartó hasznos tehet a tabletfüggőknek és még a műszerfalat sem kell összerondítanunk mindenféle csavarozott, barkács tartókkal.

5. Szalonnaillatosító

A szagok, illatok komolyan képesek befolyásolni hangulatunkat, így egy jó illatosító elengedhetetlen a járműben a megfelelő élettér kialakításához. Nincs is szebb, mint a szalonna illata (elnézést kérünk a vegetáriánusoktól, de ez van), így egyértelmű, hogy mi testületileg a bacon formájú, és legfőképp aromájú illatósítót részesítjük előnyben!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.