Tetoválni mondhatni menő dolog. Van, aki az idegen ábécével felvarrt idézetekre esküszik, más a minimalista, konfiguratív mintákra, a bevállalósabbaknak a börtöntetkók vagy a kurvarratok a védjegyei, egyesek pedig megelégszenek némi hennával vagy tetkós matricával.

De milyen lehet vajon állati húsba tetoválni, olyanba, amit mondjuk utána el is fogyasztunk? A The King of Random csatorna legutóbbi epizódjában erre keresték a választ, és nem is lennénk meglepődve azon, ha ez a módszertan a gasztrokulináris világ részévé válna, ahogyan mondjuk a molekuláris gasztronómia.

Ez is érdekelhet:

Tényleg kóser marad a földre ejtett étel, ha öt másodpercen belül felkapjuk?

The King of Random csatornán most ennek jártak utána.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Spórolj időt és pénzt a wigo-val, Budapesten belül vagy kívül!

Mi ez a rózsaszínű cucc, amivel a lángokban álló Los Angelest szórják be?

Miért nem tengervízzel oltják Los Angelest, ha már fogytán az édesvíz, és ott a Csendes-óceán a közelben?

További cikkeink a témában
Nincs időm sportolni, de le akarok fogyni gyorsan! Hogy lehet ezt?
Hirdetés