Tetoválni mondhatni menő dolog. Van, aki az idegen ábécével felvarrt idézetekre esküszik, más a minimalista, konfiguratív mintákra, a bevállalósabbaknak a börtöntetkók vagy a kurvarratok a védjegyei, egyesek pedig megelégszenek némi hennával vagy tetkós matricával.

De milyen lehet vajon állati húsba tetoválni, olyanba, amit mondjuk utána el is fogyasztunk? A The King of Random csatorna legutóbbi epizódjában erre keresték a választ, és nem is lennénk meglepődve azon, ha ez a módszertan a gasztrokulináris világ részévé válna, ahogyan mondjuk a molekuláris gasztronómia.

Ez is érdekelhet:

Tényleg kóser marad a földre ejtett étel, ha öt másodpercen belül felkapjuk?

The King of Random csatornán most ennek jártak utána.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

A Player kérdése: Befejeződött az F1 idei szezonja. Nálad ki az év versenyzője?
29% Norris
51% Verstappen
8% Piastri
1% Russell
10% Egy másik versenyző
Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre
Hirdetés