Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eredeti operációs rendszer és Office a padlóig csökkentett áron? A Goodoffer24-nél megkapod!

A Microsoft eredeti licenceket biztosít a Goodoffer24 számára nagykereskedőként, ezért minden itt kapható szoftver eredeti és működőképes – ha a vevő bármilyen problémát tapasztal, a cég azonnal kicseréli a licencet, vagy visszatéríti a vételárat.

Lássuk a mostani ajánlatot!

A tavaszi promóció keretében számos szoftver árát csökkentették jelentősen, és a Player-olvasók még jobban járnak: a TPLAYER18 kód beváltásával további 18% kedvezményt kapnak a feltüntetett árakból. A kódot használva Windows 10 Pro licencet már 10,52 euróért megkaparinthatod, egy Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus pedig 26,07 euróba kerül. Ha a kettőt együtt szeretnéd, a Windows 10 Pro + Office 2016 Pro csomagot javasoljuk 31,15 euróért, de ha egy újabb Office-ra vágysz, a Microsoft Office 2019 Professional Plus is a tiéd lehet 49,19-ért.

A vásárlás menete a megszokott, néhány kattintásból áll:

1. Nyisd meg a kiszemelt termék oldalát, add meg a mennyiséget, majd kattints az Add to Cart gombra (itt még a kódos kedvezmény előtti árat látod).

2. A kosárnál add meg a Discount Codes mezőben a TPLAYER18 kódot, majd kattints az Apply Coupon feliratra!

3. Ezt követően már a legjobb árat fogod látni, és nincs más dolgod, mint befejezni a vásárlást, kifizetni az összeget (PayPal használata javasolt), és várni a kódra.

Előfordulhat, hogy a kódot tartalmazó e-mail a Gmail rendszerében a promóciók között vagy a spam mappában landol, ellenőrizd ezt mindenképp, ha nem találod elsőre!

Az ajánlat hirdetés, nem a Player, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a info@goodoffer24.com címen tudsz érdeklődni.

A cikk létrejöttét támogatta a Goodoffer24.com.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.