Végre egy program, ami hallgathatatlanná teszi a zenéidet!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nosztalgia sok furcsaságra rá tudja venni az embert, például arra, hogy újra nézze a Szomszédok összes részét, titokban letöltse a Backstreet boys összes albumát, és a jelek szerint arra is, hogy hallgathatatlan minőségben "élvezze" a kedvenc zenéit.

Persze mi is megszépült emlékekkel gondolunk vissza a basszust távolról sem ismerő, recsegős, vállalhatatlan minőségű válogatáskazikra, amiket az osztálykiránduláson hallgattunk, miközben a legolcsóbb vodkát kevertük a tescós narancslével, így kitörő lelkesedéssel fogadtuk a programot, ami a kazettás walkmanek szintjére lövi vissza a nagy felbontású zenéidet. Szinte visszasírjuk az időket, amikor felesbe vettük a traktoros szofit.

Nincs más dolgod, mint rákattintani a fenti linkre, kiválasztani a számítógépedről vagy a telefonodról a számot, amit keresztre akarsz feszíteni (balról az ötödik, azaz a kiadás gomb a kazetta alatt), aztán addig tekergetni a beállításokat, amíg el nem éred az ótvarságnak azt a szintjét, ami felidézi a régi szép időket. Szívesen.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.