Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hamarosan felugró ablakra kell számítanunk, ha ilyen cikket akarunk megosztani.

Gyakran megesik, hogy ismerősünk megoszt egy érdekes, aktuálisnak tűnő tartalmat a közösségi oldalon, ám azt csak jóval később vesszük észre (ha egyáltalán kiszúrjuk), hogy a publikálás dátuma több hónappal, vagy akár évekkel korábbi. Nyilván bizonyos információk hosszú ideig relevánsak, de az aktuális eseményeket taglaló rövidhírek később már elavultak lehetnek.

Mivel a régi cikkek nem feltétlenül értéktelenek, ezért ignorálhatjuk a figyelmeztetést, és nyugodtan közzétehetjük a tartalmat. Az újítást fokozatosan vezetik be, az ötlet pedig a felhasználói igényekre reagál, akik szeretnék könnyebben elkülöníteni a friss tartalmakat. Ilyen felugró ablakra számíthatunk a közeljövőben:

(Fotó: Pixabay, Facebook)

Kövesd a Rakétát, a Player jövőmagazinját!

Tavaly év végén startolt el a Player új magazinja, amiben kiemelten foglalkozunk a legérdekesebb technológiai és tudományos újdonságokkal, az autózás jövőjével, a megújuló energiával, a klímakérdéssel, és még számtalan olyan izgalmas trenddel, ami a következő években meghatározó lehet. Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.