Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kutyával menni étterembe hálás dolog, hiszen a négylábú biztosan nem rendel salátát előételnek, nem nyafog, ha lassú a kiszolgálás, és nem tekinti az egyenlőségi jogai megsértésének, ha a végén te fizeted a teljes számlát. A Vigyél Haza alkalmazással ráadásul nem csak állatbarát éttermeket, de szállodákat és kutyafuttatókat is kereshetünk ezentúl.

A Telenor támogatásával létrehozott, eredetileg kóbor kutyák bejelentésére és a saját örökmozgó négylábúnk megtalálására létrehozott alkalmazás egy év alatt akkora siker lett, hogy a fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy további funkciókkal gazdagítsák a Vigyél Hazát, amely ezentúl a telefonunk GPS-koordinátái alapján megmutatja nekünk a legközelebbi állatbarát éttermet, szállodát és kutyafuttatót is.

Az alkalmazással ezen kívül természetesen továbbra is bejelenthetjük a kóbor kutyákat, megkereshetjük saját, eltűnt kedvencünket, és kereshetünk az állatmenhelyek új gazdára váró lakói között is. Ha kutyás vagy, és még nincs fent a telefonodon a Vigyél Haza app, akkor ne habozz, és töltsd le ingyen a Google Playről... aztán vidd el egy jó duplasajtos pizzára a blökit a legközelebbi ristorantéba.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.