Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megfelelő feladatra megfelelő eszköz: íme, egy csodálatos célszerszám a vírusfertőzés elhárítására a közösségi tapogatás veszélyes terepén!

Hej, hol vannak már azok az idők, amikor a kulccsomón lógó sörnyitó, minibicska vagy százforintost helyettesítő bevásárlókocsi-érme volt a menő! A mai kor kulcstartós túlélőbajnoka ezt hordja a kulcskarikáján:

A Cleankey használatával védtelen, csupasz bőrünknek soha nem kell közvetlen kontaktusba kerülnie a vírusgazdák, COVID-oskezűek által összetapogatott gusztustalan felületekkel. Ráadásul nem kell szerencsétlenkednünk a kesztyűhúzással sem. Csak megfogjuk ezt a fantasztikus találmányt és már húzhatjuk is meg vele az ajtófogantyút, nyomhatjuk le a kilincset, böködhetjük a fizikai vagy virtuális gombokat.

Attól sem kell tartanunk, hogy ezek után maga a Cleankey válik undorító vírustanyává. A cucc ugyanis rézötvözetből készült, ami köztudottan antivirális hatású anyag. A koronavírus a rézzel kapcsolatba kerülve mindössze, khm, hát igen; szóval négy óra alatt elveszti fertőzőképességét a laboratóriumi tesztek szerint, szóval csak arra kell figyelni, hogy a közhasználatú tárgy megérintését követően négy órán át ne érintsük meg az eszköz túlsó végét, pláne ne szopogassuk azt. Mondjuk addig pörgethetjük az ujjunk körül, hisz alkalmas rá:

A tapogatásgátló kézikészülék ára 25 dollár, de sajnos a megrendelések teljesítése csak május 17-én indul majd. Addig kénytelenek leszünk továbbra is lábbal berugdosni az ajtókat és egy letépett zsebkendőcsücskön keresztül tapogatni a pénzautomata képernyőjét :-(

Türelmetlenül várjuk a fejlesztő cégtől a villamoskapaszkodó adaptert, a kávéautomata-pohármegfogó csipeszt és a Cleankey-vel már kinyitott hűtőajtó mögül az üdítősdobozt megfogó és kiemelő levételi applikátort is!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.