Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Végre sikerült nagy energiával megoldani egy piti problémát, amit az ember teremtett magának. Mondunk pár érvet, miért hasznos, ha pedig gémerprofesszor vagy, akkor gyakorlatilag kötelező ez az eszköz.

Mert nem fogják tudni, mi az

Ha befűzöd az egérkábelt, akkor sem biztos, anélkül viszont egészen biztosan nem fogják felismerni a kollégáid, mi az a háromszög az áramszedőkkel az asztalon. Te pedig a velük való kapcsolatod alapján kedvesen tájékoztathatod őket, vagy szánakozóan legyinthetsz.

Mert bármit kibír

A clean desk policy nem az a műfaj, amit az ember szeret önkéntesen gyakorolni, ezért ha nem szorongatja egy multi a nyakadat, valószínűleg a klaviatúrán és az egéren kívül van még ez-az az asztalodon – amíg le nem fúj róla valamit a szél, hogy csak egy kisebb vészt említsünk.

Hát, az egérkábel-elvezető már ránézésre is olyan strapabíró, mint az a bizonyos atombombaálló szentélykapu Nagaszakiban.

Mert többfunkciós

Rejtélyes (lásd első pont). Dekoratív (nézz rá). Jó levélnehezéknek (tedd rá), tolltartónak (dugd bele), önvédelmi fegyvernek (ne próbáld ki), tapad rá a postit (próbáld ki nyugodtan).

Mert nyolcezer forintért nem kapsz még hasonlót sem

A Pixel.hu-nál ugyanis csak bruttó 7990 forintba kerül, a fekete-sárga mellett fekete-piros és fehér-szürke színben is kapható, hogy minél jobban illeszkedjen az asztalodra, vagy éppen minél jobban tűnjön ki.

Mert elvezeti az egér zsinórját

Munkánál is, de játéknál főleg őrjítő, ha a saját kábelétől nem tudod rendesen mozgatni az egeret – ez olyan, mintha egy mobil maga sütné ki az akksiját, amikor hívás érkezik, teljesen abszurd. Lehet persze óvatoskodni, és kiszámítani az egér mozgását és másfelé vezetni a zsinórt, ám ez a pöszmötölés is csak ideig-óráig segít, Murphy pedig úgyis akkor lép közbe, amikor a legnagyobb bajt okozza, akár virtuálisélet-veszélyt okozva. Úgyhogy a Zowie Camade bizony egy valódi problémának a valódi, profi megoldása.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.