Sok csúnya autót láttunk már, de a TaTe Design Cadillacje annyira alacsonyra rakta a lécet, hogy ásóra lesz szüksége annak, aki ezt alul szeretné múlni. Nekik meg egy szívlapátra.

A floridai tuningcég munkatársai nyilvánvalóan nem álltak be a sorba, amikor a jó ízlést osztogatták (valószínűleg akkor is éppen krómoztak valamit), így érthető, hogy nem nagyon értik az optikai tuning lényegét.

A koncepció vélhetőleg az volt, hogy keresnek egy megfelelően nagy felületet (ez lehetett volna akár egy frakcionáló torony is, de jelen esetben a Cadillac SRX-re esett a választás), leöntik néhány hordó krómmal, aztán a kiürült hordókkal felpolcolják, hogy messziről is jól látható legyen. A gusztustalanság tortájára a cseresznyét a lila visszapillantó tükrökkel sikerült felbiggyeszteni, amivel végleg kimerítették a vizuális terrorizmus fogalmát.

A TaTe design számára az egyetlen enyhítő körülmény, hogy a Cadillac SRX alapjáraton sem egy esztétikai műremek, az aranyba mártogatott Bugatti Veyronra viszont semmilyen mentség nincsen.

(Fotó, videó: TaTe Design)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon