Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezen a héten is volt mozgás rendesen a Player Szelektor rovatában, íme az öt legjobb.

1. Canon EOS M

Elérkezett a pillanat, hogy az Olympus és a Panasonic által kitaposott ösvényre a Sony és a Nikon után a Canon is belépjen. Az EOS M a cég első MILC (Mirrorless interchangeable-lens camera), így most már a Canon rajongóknak sem kell lemondaniuk egy pöttöm testbe zárt cserélhető objektíves kompakt kamera birtoklásától. Az EOS M belseje gyakorlatilag az EOS 650D DSLR-ével egyezik meg, de kihagyták (valószínűleg egyszerűen nem fért el) az elektronikus keresőt, így be kell érnünk a hátlapon terpeszkedő 3 colos kijelzővel.

2. Who Is Watching You

A Who Is Watching You egy minimalista álló-, vagy épp falilámpa, ami a nevéhez méltóan egy ipari kamerát imitál, persze annál pont egymilliószor néz ki jobban. A mattfekete fém állvány és a fém lámpatest elsőre úgy tűnik, mintha nem sok állítási lehetőséget biztosítana, de egyrészt a lámpatest megfordításával tudjuk álló, vagy fali helyzetben használni, de még ezen belül is egész szépen mozgatható a fényforrás, hogy tökéletesen bepozicionáljuk új figyelő barátunkat.

3. thodio A-BOX

Na a Dánok nem viccelnek, főleg, ha audio cuccokról van szó. A thodio kézzel készült A-BOX típusa csak elsőre tűnik viccesnek, mivel egy az 50-es évek óta a mai napig használt lőszeres dobozba rejtették el a hangzásáról elhíresült i-BOX-ukat, de nem viccből, hanem azért, mert ezt a dobozt pont arra találták ki, hogy a lehető legtöbb rezgést elnyelje, nehogy a lőszerek önálló életre keljenek. És hol hasznos m ég az ilyenfajta csillapítás? Igen, a hangsugárzóknál. 2 X 70 Watt elég, hogy a szomszédok átszaladjanak pofonverni, ráadásul a beépített akkuval bárhová magaddal viheted, már csak a telefonod kell és zene.

4. Cord-On-Board

Az okostelefonok hamar merülnek és ez alól az iPhone sem kivétel. A Cord-On-Board erre nyújt ötletes és egyszerű megoldást, ugyanis a CaseInity-s srácok egy speciális rövid töltő- és adatkábelt rejtettek a kicsit talán bumfordi iPhone 4 tokba. A bumfordiság azonban pont akkor fog jól jönni, amikor véletlenül leejted a telefonod, mivel a fennmaradó helyet puha és strapabíró műanyaggal töltötték ki, így az átlagos csinitokoknál klasszisokkal jobban véd a Cord-On-Board.

5. SOG Tactical Tomahawk

Nemrégiben összeszedtük Chuck Norris kedvenc, elpusztíthatatlan eszközeit, ahová egy taktikai kés is (nyilván, bár a Mester úgyis csak zöldségaprításra használná), de most itt a SOG taktikai Tomahawk-ja, amire egy esetleges zombitámadás esetén minden épeszű embernek szüksége lehet. A mattfekete, szigorú kinézet egy dolog, de most az Amazonon akciós a cucc, ráadásul ajándékcsomagolást is kérhetünk. Jipppíííí!

Még több ketyere a Player tech rovatában!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.