A GTA 5-öt utánozták a kandikamerás autótolvajok
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Magunknak is nehezen vallottuk be, de az az igazság, hogy imádunk bankot rabolni, semmi kivetnivalót nem találunk a kábítószer-kereskedelemben, és ha kell egy új kocsi, általában csak kirángatunk valakit az autójából – legalább is az elmúlt néhány napban, amióta a GTA legújabb része megjelent. Néhány londoni fiatal viszont nem elégedett meg a játék nyújtotta lehetőségekkel, és "viccből" leutánozták a GTA egyedi járműszerzési technikáját.

Bár vannak arra utaló jelek, hogy a videó megrendezett (az ősrégi "egy tehén van a kocsid alatt" trükknek szerintünk ma már senki sem dől be), ha mégsem így lenne, akkor a vicces kedvű srácok komoly gondban vannak, miután az ellenük szóló bizonyítékot ők maguk töltötték fel a Youtube-ra.

Ha esetleg nem világos: a kocsilopás akkor is bűncselekmény, ha csak poénból csinálod, és az autót utána azonnal vissza is adod a tulajdonosának. Mondjuk még így is elég jól jártak, egy viccből elkövetett bakrablás után például már valószínűleg hiába magyarázkodtak volna a rohamrendőröknek.

Bár a videó éppen az ellenkező hatást érte el, mint mondjuk Dave Chappelle zseniális GTA-paródiája, ez természetesen semmit sem von le a minden bevételi rekordot megdöntő GTA 5 érdemeiből, amelyet már mi is agyon dicsértünk a Player hasábjain.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.