Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy igazi ketyerefanatikus a konyhában is az, legyen szó a világ legfinomabb steakjéről, vagy épp annak (ugyan nem túl bonyolult) receptjéről. Íme, öt a legmenőbb konyhai cuccokból.

1. Marshall hűtő

Legyen szó vérbeli hip-hop arcról, vagy dubsptep rajongóról a világ legismertebb gitárerősítő gyártójának termékét biztosan felismeri. A Marshall erősítőt formázó hűtő az igazi zenerajongó elengedhetetlen kelléke, bár a reklámban szereplő csinos hölgyet és a hűtő ott látható tartalmát magunknak kell megoldanunk.

2. Cold Steel: Recon Tanto

Bár hivatalosan harci taktikai késről van szó a speciális acél és az igen morcos kialakítás miatt tökéletes választás a konyhába is, hiszen egy jó kés mindig elkél. Ráadásul kis szerencsével a besurranó tolvajokat is elbizonytalanítja, hiszen egy valódi nidzsával senki sem akar majd ujjat húzni.

3. Wallee iPad2 tok

Nyilván nem mindenki vágja fejből a hollandi mártás recepjét, de gond egy szál se, ha van a háztartásban egy iPad 2. És mivel mi (a nagypapákkal ellentétben) tudjuk, hogy almás tabletünket soha nem használjuk vágódeszkának, sőt vigyázunk rá, mint a szemünk fényére, így hol máshol lenne a legbiztonságosabb helyen, mint a konyhapult felett a falon.

4. KitechenAid: Artisan mixer

Bárki aki Jamie Oliver, vagy Nigella Lawson nyomdokaiba akar lépni, be kell szerezzen egyet magának ebből a meglehetősen retro kinézetű állómixerből. Azon túl, hogy a bakelitfejű 70-es éveket idéző kallantyút élvezet működtetni, egy komoly konyhai robotgépet is magunknak tudhatunk.

5. Chef'n: Garlic Zoom fokhagymadaráló

A fokhagyma jó, ez biztos, mint ahogy az is, hogy khm… büdös, de finoman fogalmazva is erős bukéja van. Ellenben a legtöbb ételbe kerül eme alapanyagból. Amennyiben nem akarunk férfiatlan módon könnyeinkkel küszködve fokhagymát aprítani a Garlic Zoom igencsak hasznossá teheti magát.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.