Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 2012-es Mobile World Congress kiállítás rendületlenül dübörög, alig lehet mozdulni a több ezer újságíró miatt. A mai videóban kicsit körbenézhettek a ZTE és a Samsung standján.

A Samsung nem durrantott igazán nagyot a világ legnagyobb mobilkommunikációs kiállításán. Bár hoztak egy 10 colos Galaxy Note névre keresztelt tabletet, illetve egy projektoros telefont, a szakma és a vásárlók által várt Galaxy S III nem került a polcokra. Egyes iparági sustorgások szerint a Samsung nem szeretné elkövetni azt a hibát, amit anno az iPad 2 megjelenése előtt, amikor is septiben visszahívták az éppen debütált Galaxy Tab 10.1-et mivel az almás” tablet megjelenésével már nem a Samsungé volt a világ legvékonyabb táblagépe. Most talán megvárják, hogy ki mivel rukkol elő, majd kicsit faragnak még az S III-on, hogy olyat mutassanak a világnak, amilyet eddig még nem láttunk, ami azért szokott sikerültni a Koreai gyártónak.

A ZTE sem forgatta ki sarkaiból a világot, de azért kellemes meglepetéseket okozott az eseményen. Egyrészt az Android készülékek után bemutatták második Windows Phone 7 rendszerű készüléküket, illetve egy brutális atomreaktor erősségű hardverrel szerelt négymagos tabletet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.