Egy fényképezőgép, amit bárhol feltölthetsz

A Sun & Cloud névre keresztelt fényképezőgép soha nem hagy cserben: tölthető napenergiával, USB-n keresztül, de ha sötétben akarna lemerülni, fel is húzhatod manuálisan.

A Soundheadz Japan olyan fényképezőgépet alkotott, amit gyakorlatilag ott tölthetsz fel, ahol éppen vagy. A Sun & Cloud többféleképpen gyűjt és tárol energiát: a tetején elhelyezett apró kollektorral a napenergiát hasznosítja, az oldalán lévő karral manuálisan felhúzhatod, de ha van melletted egy laptop, akkor USB-n keresztül is töltheted. Ezzel a fényképezőgéppel igazán nem fordulhat elő, hogy a legfontosabb pillanatban merüljön le végleg.

A digitális gép egyébként teljes értékű kamera, amivel nem csak fényképeket, de videót is rögzíthetsz, amihez hangot is felvesz. A három megapixeles képeket normál, portré vagy makro módban készítheted el, és tizenötféle beépített filterrel tuningolhatod kedved szerint. A sötétben pedig egy LED lámpa van segítségedre. A praktikus eszköz ára jelenleg kétszáz dollár, ezen az oldalon elolvashatsz róla minden részletet.

(Forrás: Psfk.com; kép: Acgears.com)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon