Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hogy én ezt mennyire vártam már! Sőt gyakorlatilag most esik csak le, hogy miért is kellett ennyit várnom, hogy megszülessen az első igazi, önálló robotfűnyíró?

Hiszen robotporszívók már évek óta vannak, ráadásul egyre olcsóbbak, de olyan igazi, magától szaladgálós fűnyírót eddig még nem láttam. És most azok a drága, arany emberek a John Deere-nél feltették a YouTube-ra ezt a zseniális videót, amitől (vizuális típusként) azonnal láttam magamat egy hűs sörrel a kezemben, amint a függőágyból, már-már a csodálatos szundikálás szélén figyelem, ahogy ez a csodálatos szerkezet, a Tango E5 - amit azok a drága, arany emberek álmodtak meg – halkan teszi a dolgát a kertben.

Halkan, és mivel ez kulcsfontosságú volt, így kifejlesztettek (azok a drága, arany emberek) egy új vágási mechanizmust, ami sokkal, de sokkal csendesebb, mint az eddigi zajos fűpusztítók. Még az sem zavar egy cseppet sem, hogy ez a csodálatos szerkezet (amit azok a drága, arany emberek öntöttek formába) minden létező logikára fittyet hány, ha a szisztematikus fűnyírásról van szó. Én még ilyen elmebeteg kacskaringózást életemben nem láttam, de egész biztos vagyok abban, hogy azok a drága, arany emberek tudják miért van ez. Viszont engem egy cseppet sem érdekel a miért, amíg ez a csodálatos zöld-sárga szerkezet elvégzi azt a gyűlöletes melót, ami miatt hetekig kellett kenegetni a hátamat a napon való feketére pörkölődéstől. De soha többet! Üdv az én csodálatos, függőágyas, hűs sörös kis világomban, kicsi robotfűnyíró!

Még több érdekes eszköz és hír a Player tech rovatában!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.