Szürreális képeken pompázik a Mercedes-Benz elektromos crossovere

Concept EQ a neve annak a tanulmányautónak, amivel a tisztán elektromos hajtású típusainak új generációját vezeti fel a Mercedes-Benz. Most pedig egy fényképésznek köszönhetően egészen új fényben láthatjuk a prototípust.

Robert Jahns nem a hagyományos értelemben vett fényképész. Persze minden fotóshoz hasonlóan használ utómunkát, de számára az alkotás szinte csak ott kezdődik. Nem állnak messze tőle a szokatlan párosítások, ahogyan a már csaknem giccsbe hajló képi világ sem.

Most kivételesen nem tájakat vagy embereket, hanem egy autót kapott lencsevégre.

A Concept EQ egy olyan tanulmányautó, amivel az elektromos típusainak új nemzedékét vezeti fel a Mercedes-Benz. Megtalálod rajta mindazokat a stílusjegyeket, amelyek megkülönböztetik majd a villanyhajtású Mercedeseket a többitől. 408 lóerős teljesítményével és 500 kilométeres hatótávjával a Concept EQ paraméterei is elég ígéretesek.

Most pedig Robert Jahns mutatja meg, hogyan látja saját szemszögéből a jövő Mercedesét. Mint mondja, sokat dolgozik különböző számítógépes programokkal, mire a megfelelő hatást éri el a képein, de a Concept EQ már önmagában olyan futurisztikus formájú, hogy az autón aligha kellett dolgoznia, szinte csak a hátteret igazította a lebilincselő látványhoz.

A Mercedes-Benznek köszönhetően pedig azt is megnézheted, hogyan dolgozott Robert, mielőtt nekiállt a számítógépen ilyenné alakítani a fotóit.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon