Íme a kamera, ami annyiba kerül, mint egy E-osztályos Merci

A csúcskategóriás kameráiról ismert RED bemutatta a legújabb készülékét, ami nagyjából olyan, mint mondjuk a telefonoknál az iPhone, csak ez nem ezer dollárba kerül, hanem nyolcvanezerbe.

Ami kábé húszmillió forintnak felel meg. Hogy mást ne mondjunk,

Ennek megfelelően a Monstro 8K VV természetesen mindent tud, amit egy mai kamera tudhat, például 8K-s videókat rögízt másodpercenként 60 képkockás sebességgel, de a szenzora és a dinamikatartománya is világbajnok.

A RED célja nyilvánvalóan az, hogy legyőzzék a filmesek körében még mindig népszerűbb ARRI-t - ez papíron már megtörtént, hiszen a kamerákat értékelő DxOMark (amely nemrég a mobilok között is új bajnokot avatott) már a RED előző kameráját is a legjobbnak hozta ki, a Monsto 8K VV-vel pedig ez az olló valószínűleg még tovább nyílik majd a RED és a konkurencia között.

A RED amúgy nem csak kamerában nyomul, de hamarosan a mobilpiacra is betörnek egy egészen forradalmi, holografikus kijelzős telefonnal, ami a hírek szerint jövőre fog megjelenni.

Megdöbbentő látvány a RED szuperkamerás, holografikus kijelzős telefonja

És nem a szuper kamera, vagy a holografikus kijelző miatt megdöbbentő, hanem csak úgy á la natúr. A RED ugyanis olyan telefont tervezett, ami inkább hasonlít egy menő sportkocsihoz, mint bármelyik ma forgalomban levő telefonhoz: az 1200 dolláros teló szénszálas hatású borítást kapott (ami valójában nem szénszálas anyag, hanem kevlár), az oldalain található bemélyedéseknek köszönhetően pedig ergonomikusan simul bele az ember kezébe.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon