Előbb-utóbb, így vagy úgy, de eldőlnek dolgok.

Lewis Hamilton szerződése az idei szezon végén lejár a Mercedesnél, bár a felek az elmúlt időszakban (is) azt kommunikálták kifelé, hogy folytatni szeretnék a közös munkát, mindezidáig nem jelentették be a hosszabbítást. Azt magától a Mercedes csapatfőnökétől, azaz Toto Wolfftól lehet tudni, hogy már javában tárgyalnak a hétszeres világbajnokkal, legutóbbi nyilatkozatából viszont az körvonalazódik, hogy messze nem olyan gördülékeny a dolog, mint az korábban volt, úgy nyilatkozott ugyanis, hogy

„a legjobbakat kívánom neki, de vezetőként arra kell gondolnom, hogy mi a legjobb a csapat számára. Talán ez az első alkalom a 10-11 közös évünk alatt, hogy nem egyeznek a céljaink”.

Wolff elmondta, hogy ez egy nagyon kemény helyzet a felek számára, mert „olyan, mintha a legjobb barátoddal vagy egy közeli barátoddal tárgyalnál pénzügyi feltételekről”. Ezt az anomáliát úgy igyekeznek feloldani, hogy csak Hamilton ügynökén, Penni Thow-on keresztül tárgyalnak a szerződés pénzügyi részéről.

Gigaajánlattal csábítja Hamiltont a Ferrari

Nagyon akarja a Ferrari Lewis Hamiltont, jó kérdés, hogy melyik pilótája helyére. Szerinted?

(Forrás: Planetf1.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Egy lehetősége maradt Lewis Hamiltonnak, és nem a visszavonulás az

Sok opciója nincs Lewis Hamiltonnak, ha nem akar visszavonulni.

Carlos Sainz egy nem alkuképes feltételhez kötötte a Ferraritól való eligazolást

Öt futam elég volt hozzá, hogy a teljes vérátömlesztés lehetőségén gondolkodjon el a francia istálló vezetősége – pilóta- és csapatfőnökcsere is lehet.

„Seggfej csapattárs voltam”

Komoly önkritikát gyakorolt a korábbi Forma–1-es pilóta.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában