Igaziban egy Bentley forintban kifejezve legalább százmilliós tétel, de ezért cserébe akár az utolsó varrásig egyedi luxusautót adnak át, melybe valóban öröm beletekerni a kilométereket. Ennél már csak azok a ritkaságok vannak feljebb, mint a Bacalar kabrió, melyek 1,8 millió angol fontos áron is percek alatt elkelnek. Itt van egy kicsit olcsóbb megoldás.

Szinte minden autógyártó felismerte már azt a tényt, hogy sokan szeretnék az íróasztalon vagy az otthoni vitrinben nézegetni az autójukat, de a gyűjtők is szívesen látják a kollekciójukban a friss modellek apró változatait. A Bentley-nél sincs ez másképpen, rengeteg színű és méretű kisautó közül lehet válogatni.

Cukorkavörös színével még 1:43-as méretben is azonnal feltűnik a Continental GT Speed.

Izzó piros fényezését elegáns ezüst felnik és csillogó krómok dobják fel, a részletesen kidolgozott beltér pedig szintén piros színű, nagyító alatt látható kontrasztvarrásokkal. Ezeket a modellautókat a TSM Models készíti a Bentley számára, mely valóban olyan minőséget hoz, amilyet a 100 angol fontos, tehát közel 46 ezer forintos áron elvárhatunk egy ennyire kicsike autóért.

Ennél is jobb vételnek tűnik a pici Bacalar, melyből igazit már csak aukciókon lehet majd beszerezni, hiszen mind a tizenkét példány azonnal elkelt. A modellautó azonban ennél jóval nagyobb szériában érhető majd el.

Yellow Flame nevű sárga metálfényezését még jobban kiemeli a fekete beltere, ami a kabrió kivitel miatt még szem előtt is van.

Műszerfalán még a középkonzoli hármas óracsoport is megjelenik, de kellően közelről nézve még a fekete ülések varrásai is láthatóak. Leginkább mégis a Bacalar lámpái csodálatosak, melyeket 1:43-as méretben valóban nehéz ilyen mesterien kidolgozni.

Még a kifogástalan minőségű modellautók világában is masszívan fogott a ceruza az árcédulán, de a Bentley név kötelez.

Ez is érdekelhet:

A Mercedes modellautó-gyűjteményhez ilyen Actros tréler illik

Lenyűgözően élethű lett az autószállító.

Lekicsinyítették a Toyota legújabb hidrogénautóját

A Mirai-modellautóban is üzemanyagcella dolgozik.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés