Vannak olyan szállodák, amik nem engedhetik meg maguknak, hogy az igazán fontos vendégeket holmi egyszerű taxik fuvarozzák, pontosan ilyen a londoni Peninsula hotel is, ahol négy hibrid Bentley Bentayga állt szolgálatba.

Szigorú előírásoknak kellett megfelelnie a Bentley Bentaygának ahhoz, hogy a Peninsula vendégei élvezhessék a luxusát. A konnektorról tölthető hibrid szabadidő-autó mélyzöld fényezését és az utastéri anyagokat a Mulliner részleg mesterei nagy műgonddal választották ki, hogy tökéletesen passzoljon a szálloda arculatához.

Elegáns fényezése a Peninsula zöld, melyet arany csíkok és króm díszítőelemek emelnek ki.

Utasterében nyeregbarna és fekete bőrrel varrott minden, az Azure specifikáció részeként pedig minden a kényelemről szól. Az első ülések háttámláján monitorok vannak, valamint kihajtható piknikasztalok, a műszerfalon és az ajtókárpitokon lévő dekorbetétek diófából készültek. Egyedileg készített fém plakettek hívják fel a figyelmet arra, hogy a Bentaygában nem illik dohányozni, valamint külön tárolóhelyet alakítottak ki a napilapoknak, zsebkendőknek és a használt frissítőkendőknek is.

Nem hasztalan a konnektorról tölthető Bentley Bentayga, hiszen a londoni Belgravia negyedben található hotelből az ultra alacsony kibocsátású zónán (ULEZ) kell áthaladnia. Erre pont megfelelő a V6-os turbómotorral és hibrid hajtással szerelt, több mint 460 lóerős SUV, mely a 18 kWh-s akkumulátorral akár 45 kilométert is képes megtenni elektromos módban.

Ez is érdekelhet:

Lenyűgöző a Bentley W12-es motorját búcsúztató limitált széria

Húsz éven át volt meghatározó szerepe a W12-es motornak a Bentley életében.

Húsz éve készült el az első Bentley Continental GT

Búcsúznunk kell az egyik legfontosabb Bentley-től.

A Bentley szerint a hibrid Bentayga is lehet sportos

Sportos és elegáns változatban is megjelent a zöld rendszámos Bentayga.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A Mazda6 elektromos utódja lehetne ez a formás szedán

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés