Bundesliga-alkalmazást telepítenek a BMW új 7-es sorozatának fedélzeti rendszerére, az élő közvetítéseket a műszerfal látványos ívelt kijelzőjén lehet majd követni.

A fedélzeti tévé egyáltalán nem újdonság a luxusautókban, de az igen, hogy a Bundesligára szabott alkalmazás jelenik meg a BMW 7-es sorozatában, amivel a műszerfal szélesvásznú kijelzőjén lehet majd követni a német bajnokság első osztályának meccseit.

Mint a tévéknél, úgy a Bundesliga alkalmazásánál is csak az autó álló helyzetében lehet nézni a meccseket, menet közben legfeljebb a hangot követhetjük. Az élő közvetítésen kívül meccsadatok, statisztikák is rendelkezésre állnak majd.

A Bundesliga alkalmazását online frissítéssel telepítik a 7-es sorozat példányaiba. Az app egyelőre csak Németországban érhető el, de később az európai, az amerikai és az ázsiai régióban is elérhető lesz, a próbaidőszak 2024. március 31-ig tart.

Ha sikeres lesz az alkalmazás tesztje, akkor később a BMW más modelljeiben is elérhetővé válik. A közvetítés minőségére mindenesetre nem lehet majd panasz, hiszen az autóba épített 5G kapcsolatra képes modemet használja.

Ez is érdekelhet:

Megosztó külsővel és elektromos hajtással jön a BMW új 7-es sorozata

Mit szólsz az új 7-eshez? Mindent elmondunk róla, amit tudni érdemes.

A legvitatottabb BMW-ből igazi klasszikus lett a Bangle-féle 7-es sorozat

Sok kritikát kapott a húsz éve bemutatott 7-es sorozat. Te mit gondolsz róla?

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában