Még feljebb lép a Dacia a Sandero és a Logan most bemutatott harmadik generációjával, amelyek az első képek alapján sokkal jobban néznek ki az elődjüknél.

2004-ben indította újra a Renault a Daciát, és az első Logan még főleg csak az egyszerűségével és az olcsóságával hódított a piacon. A 2012-ben megjelent második széria a ráncfelvarrásával már egészen szemrevaló lett, most pedig érkezik a Sandero és a Logan harmadik generációja, ami az első képek alapján még feljebb lép a ranglétrán.

Az ötajtós Sandero és a lépcsőshátú Logan karosszériája is formásabb lesz,

a sárvédők feletti domborítással, igényesebb kilincsekkel és tükrökkel egy nívósabb autó benyomását keltik. Szélesebb lesz a hűtőmaszk és karcsúbbak a fényszórók, a nappali menetfényeket látványos Y-alakú formába rendezték. A Sandero hátulról nézve akár egy Clio is lehetne.

A Sandero továbbra is rendelhető lesz a szabadidős Stepway változatban,

ami megemelt futóművet, fényezetlen és fémszínű műanyag burkolatokat, valamint tetősíneket jelent. A képen lévő kínálatból csak a Logan kombiváltozata, a nagy csomagtartójú MCV hiányzik, ez a nálunk népszerű modell várhatóan nem tér vissza.

A Dacia egyelőre szűkmarkúan bánt az információval, csak ezt a néhány képet osztotta meg, hogy lássuk, mennyire jól néz ki az új Sandero és a Logan. A műszaki részletekről csak később, szeptember 29-én árulnak el részleteket, de nem tévedhetünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a Renault legújabb motorjait és extráit kapjuk majd hozzá.

Ez is érdekelhet:

A Dacia a legolcsóbb elektromos autón dolgozik

Jövőre kerül gyártásba a Spring.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés