Persze várható volt, hogy nem kenyérpirítót ajándékoz a fiának az esküvőjére David Beckham, de az elektromos hajtással modernizált Jaguar roadster még a tehetősek körében is fényűző meglepetésnek számít.

Mindennél jobban mutatja, mennyire rohan az idő, hogy David Beckham legidősebb fia, Brooklyn már huszonhárom éves, és éppen most házasodott. A floridai lagzin pedig nem akármilyen ajándékot kapott Brooklyn és választottja, Nicola Peltz, hiszen a Lunaz által épített elektromos hajtású veterán Jaguarnak örülhetnek.

Beckham választása nem véletlen, ugyanis tízszázalékos részesedése van a veterán autókat és haszonjárműveket elektromos hajtásúvá alakító silverstone-i cégben.

A Lunaz eddig olyan klasszikusokat épített villanyautóvá, mint a James Bond-féle Aston Martin, az eredeti Range Rover és a veterán Rolls-Royce Phantom.
Brooklyn és Nicola új autója egy Jaguar XK140, amit eredetileg 1954-ben gyártottak, és idén a Lunaz műhelyében restaurálták.

A 3,4 literes, soros hathengeres motorja helyére modern elektromos hajtás került, a nagyobb teljesítményt és tömeget is figyelembe véve a futóművet, a fékeket és a kormányzást is tuningolták.

A Lunaz százhúsz fős csapata dolgozott a Jaguaron, és annak ellenére, hogy nemrég bővítették a kapacitásukat, rendesen el vannak látva munkával. Az elektromos XK140 ára 350 ezer font, ami 160 millió forintnak felel meg, és akinek lenne is ekkora kerete egy hasonló sportkocsira, 2024-ig kell várnia, mire a rendelése elkészül.

Ez is érdekelhet:

James Bond klasszikus Aston Martinjából is elektromos autó lesz

A legendás DB5 előtt annak utódját építették át.

A klasszikus Range Rover is elektromos autó lett

Szentségtörés, de ha ez a jövő…

Elektromos autóként még nagyobb luxus ez a veterán Rolls-Royce Phantom

Modern módon újították fel az 59 éves limuzint.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés