Temperált garázsban tartják és a legpuhább porszemtől is védik a Ferrari Testarossákat mostanra, pedig ez is csak egy a sok sportautó közül, amit messze élvezetesebb használni és hallgatni a 180 fokos V12-es hangját, mint nézegetni. Ha éppen tél van és havazás, akkor is!

Tagadhatatlanul a 80-as évek meghatározó autója a Ferrari Testarossa, mely mostanra egy igazi ikon. Minden vonala generációknak égett be és tette felejthetetlenné az olasz középmotoros gran turismót.

Minden pontján van valami apróság, ami miatt rajongani lehet a Testarossáért.

Ott a bukólámpa, a teljes oldalán lefedő lamellák és a kiszélesedő hátsó, melynek rácsa mögül világítanak a lámpák. Különleges a motorja is, melyben a dugattyúk ugyan fekve járnak, de bokszer helyett 180 fokos hengerszögű V12-es van benne.

Csak nagyon kevesen merik vállalni, hogy a havazás közepette előveszik a garázsból, és ott teszik keresztbe, ahol csak lehet. Ebben a videóban viszont éppen ez van, amiért bizonyára mindenki irigy a fazonra, aki tangapapucsban áll a havas parkolóban:

Ez is érdekelhet:

Nagyon jól áll a brit elegancia a Ferrari Testarossának

Piros és fekete helyett a britek zöldjét és elegáns bézs bőrbelsőt visel ez a Ferrari Testarossa, ez pedig nagyon jól áll neki.

Ez itt csak egy a brunei szultán Ferrari Testarossa Spiderei közül

Brunei szultánja imádja az autókat, azokat pedig egy kicsit jobban, amit kizárólag neki készítenek, mint ezt a Ferrari Testarossa Spidert.

Gyönyörű lett ez a modernizált Ferrari Testarossa

Nem lett belőle elektromos autó, inkább a 12 hengeres motorját dolgozták át.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában